SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/9/ehandelpartner.dk/httpd.www/wp-content/plugins/user-specific-content/User-Specific-Content.php on line 373

SEO (både ekstern og on-site) vil sikre, at din webside kommer højere op på de organiske søgninger på Google og Yahoo/Bing.

SEO gør det nemmere for brugerne og søgemaskine robots at forstå din webside. Selvom søgemaskiner efterhånden er blevet meget klogere, kan de ikke se og forstå en webside på sammen måde, som et menneske kan. SEO hjælper søgemaskiner til at finde ud af, hvad en side handler om, og hvor relevant den er for en bruger. På denne måde kan en søgemaskine indeksere en webside og bestemme hvor højt på siden den skal vises (= page ranking). Je højere en webside kommer på disse organiske sider, je mere trafik komme der på websiden.

SEO er en investering, som på kort og lang sigt sender mere trafik til websiden. Ehandel Partner har udviklet en rapport, som løbende viser værdien af denne ekstra trafik. Så kan du løbende følge med i, hvor meget du har fået for pengene.