SMARTE LØSNINGER

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/9/ehandelpartner.dk/httpd.www/wp-content/plugins/user-specific-content/User-Specific-Content.php on line 373

Da vi selv har siddet med de forskellige aspekter inden for markedsføring i mange år, har vi løbende med vores kunder og partnere udviklet smarte løsninger, som bl.a. optimerer og giver et hurtig overblik over kampagner.

-> Træt af at skulle styre dine Google Adwords, Yahoo/Bing og Facebook kampagner fra 3 forskellige interface ?

Kom og prøv vores nye centraliserede løsning, som styrer dine Adwords, Yahoo/Bing og Facebook kampagner fra et sted.

Ehandel Partner har udviklet en unik API løsning til Google Adwords, som gør optimeringen af dine kampagner nemmere og hurtigere. Denne løsning er mest egnet til store Adwords konti med enten et høj forbrug eller med flere MCCs.

Demo link

Vores smarte løsninger øger din ROI og gør dit arbejde hurtigere og nemmere.

-> Smart interface løsning for dine online partners rapporter :

Ehandel Partner har også udviklet en unik interface løsning, som automatisk centralisere alle dine online marketing partners rapporteringer, og som giver et øjeblikkeligt overblik over dine udvalgte KPIs.

Tabela_550x500

Vores erfaring inden for online markedsføring kombineret med vores dybe tekniske forståelse, giver os en unik mulighed for at udvikle smarte og brugervenlige løsninger til netop dine behov.