MARKETPLACES / FEEDS MANAGEMENT

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/9/ehandelpartner.dk/httpd.www/wp-content/plugins/user-specific-content/User-Specific-Content.php on line 373

 Vi har udviklet et eksklusivt samarbejde med franske Lengow, som sikrer dig de mest optimale feeds til den bedste pris. I samarbejde med os, vil det give dig mulighed for at køre kampagner hos Zalando, Boozt, Stylefruits osv.

I de sidste par år har Marketplaces vokset sig så store, at de nu er blevet en uundværlig partner inden for online markedsføring. Vær obs. på, at hver Marketplace kører efter deres egen business model. dvs. Zalandos set-up er anerledes end Boozts set-up.

ScreenShot_01_500x420

Det kan være svært at finde rundt mellem de forskellige Marketplaces business modeller.

Vi er en virksomhed med  mange års erfaring inden for E-handel. Vi kan hjælpe dig med at udvælge de meste relevante partnere, samt med at udvælge den bedst egnede business model (cpc, revenu share).

Desuden har vi indgået et strategisk partnerskab med franske Lengow, som sikrer dig en hurtigere adgang til de bedste Marketplaces, og som tilbyder dig et større udvalg. For eksampel er det nu muligt at køre en SEM kampagne hos russiske Yandex.

Det strategiske samarbejde mellem os og Lengow betyder for dig en hurtigere adgang og et større udvalg hos de førende Marketplaces, samt en billiger aftale for dig med Lengow

For dig som arbejder med optimering og filtrering af feeds, ved hvor omfattende en opgave det er. Takket være vores samarbejde med Lengow, er vi nu i stand til automatisk at filtrere dine feeds lige efter Marketplaces krav.